Milazim Kadriu: Poezi të një sinteze të bukur jetësore

Si edhe shumë libra të tjerë të autorëve të ndryshëm edhe libri "Kornizat e burgut" i Fatmir Halimit...

Nexhat Rexha: REFLEKTIMI PËR DITËN E SHUMËPRITUR

Autori Avni Biçkaj,vjen para lexuesit me dy vepra letrare: Dasma e lirisë, fq. 62. dhe Zogj në fluturim...

Ejup CERAJA: POEZI NËN STREHËZËN ÇADRËS SI ÇATI

Se Milianov Kallupi është një poet i talentuar, me një vokacion të pasur e të shumanshëm thellësisht origjinal, veçan në lëmin e poezisë shqiptare të haikut, mjeshtër i së cilës vërtet...

Shuquri Sejdijaj: RELIEFI LETRAR I NJË MIQËSIE SHEKULLORE

Botuesi “Shota” në Gislaved të Suedisë i dhuron lexuesit shqiptar në fillim të këtij viti edhe një...

Ali D. Jasiqi: NDARJA E QYTETIT NGA DY SUNDUES

Romani më i ri i Jusuf Buxhovit “Libri i Gjakovës” në njëfarë mënyrë është vazhdim i romanit të tij njohur ...

Sabit Rrustemi: Heshtja si metaforë

Në fillim të viteve të nëntëdhjeta të shekullit të kaluar (jo dhe aq larg, si mund të tingëllojë

Ilir SEFAJ: URA E KUJTESËS – SHENJË E MIRËFILLTË E IDENTITETIT SHQIPTAR

Frrok Kristaj, është një nga gazetarët dhe shkrimtarët shumëvjeçar kosovar, i cili vjen me këtë libër...

Miranda Haxhia: Gruaja ne Muzg

Romani i M.H. me titull “Gruaja ne Muzg”, vjen tre vjet pas botimit te vëllimit me tregime “E verdha e korrikut...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •