Ali D. Jasiqi: Arif Molliqi “Gruaja e vizatuar nudo”...

Numri i punëtoreve tanë që punojnë në botën e jashtme, dhe të cilët pos punës se tyre të rëndomtë...

Vasil Premçi: Vjeshtë, gjethe të gjelbra

Vëllimi poetik i Nebi Samarxhiut “Vjeshtë, gjethe të gjelbra”, sjell me një finesë artistike

Miftar Kryeziu: Xheladin Hamza

Xheladin Hamza u lind më 03. 08. 1952 në Rahovec. Pas përfundimit të shkollimit, që nga viti l973...

Ejup CERAJA: OPINIONE RRETH LETËRSISË BASHKËKOHORE SHQIPE...

Më ka rënë të lexoj, të them kushtimisht, shkrime nga më të ndryshmet dhe vlerësime nga...

Nijazi Ramadani: Tekst univerzitari sjellë të gjithë njohurit e deri tashme të njerëzimit mbi barazin gjinore

Vepër "Barazia gjinore",dr. Bahtie Gërbeshi përveç që duhet duhet kuptuar si përpjekje për...

Përmbledhja poetike e Nijazi Ramadani "Imazhe kohe" poezia 1978-2008

Pëmbledhja me poezi "Imazhe kohe", 1978/2008, botohet me rastin e 30 vjetorit të krijimtarisë së autorit...

Bujar Muçaj: Edmondi i antitezës ...

Edmond Shallvari poeti nga Korça ka kohë që po e thotë bindshëm dhe pa droje fjalën e tj poetike...

Rrustem Geci: KRISMA E FJALËS

Libri më i ri i Shaban Cakollit, „Krisma e fjalës“ është një prurje e re në komunitetin letrar në diasporë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •