Halil Haxhosaj

Halil Haxhosaj lindi në Prekolluk (Preklukaj) të Vokshit, më 1946. Mësimet fillestare, shkollën Normale...

Kohë e keqe për shkrimtarin

Ky ishte libri i tij i dhjetë. Kishte botuar dhjetë libra deri me tash dhe asnjëherë nuk ishte ngushtuar kaq shumë. I kujtohej se nuk kishte kurrfarë pengese për botim dikur. Ndërsa tash kishin ndryshuar...

SHENJA NË FLOKË

Pastaj erdhi dikush...

VAJI MË KA KAPLUAR

Vaji më ka kapluar...

HULLI JETE NË BALLË

Hulli jete mbinë në ballë...

ERË E ZEZË

Fryni një erë e zezë...

DRIDHJE PARA BETIMIT

Pas granatimit nga qielli...

BRENGË NË ZEMËR

Një brengë dashurie...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •