LETERSIA SHQIPTARE - Selim Çerkezi

Selim Çerkezi

Selim Çerkezi u lind më 28 shkurt 1986 në Gostivar (Maqedoni). Ka botuar këto vepra: "Pëllumbat në sofrën diellore" 2001 (poezi), "Kur zemra buzëqesh" 2003 (poezi) dhe "Aurorat e dashurisë" 2005 (poezi, tregime dhe një novelë). Selim Çerkezi është student i Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës...

NUSJA DHE DJALI

U puthëm tërë natën...

POETESHËS SIME

Kur n'pranverën e ngrohtë të jem i vetmuar...

ËNDRRA IME

Sikur t'i kisha rrezet e diellit...

NATË E VONË

Më zgjove nga gjumi, moj syzezë...

SI U BËRA POET

Nga qielli u këput një yll...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •