Agim Gashi

Agim Gashi, rapsod dhe këngëtar, ish i burgosur politik, lindi më 27.07.1954 në fshatin Okllap, afër Janjevës. Ka kryer shkollën normale në Prishtinë, e njëherit ka shkollur zërin te prof Terpkovi i Shkupit. Këngëtar i RTP-së ishte që nga viti 1973. Është njohës i mirë i forklorit burimor shqiptar, dhe ishte bashkëpuntor i jashtëm i institutit Albanologjik në Prishtinë. Njëherit ishte nder aktivistët e zellshëm të pajtimit të gjaqeve...

KOLOSIT DARDANIAN DR. IBRAHIM RUGOVES

Lot´  e varg  i derdhi n´letër...

AHMET KRASNIQI KOLONEL

U ngrys qielli n´at  nat´ me hanë...

IN MEMORIAM PER BARDHYL AJETIN

Kur vritet gazetari...

KENGE PER SALIH CEKUN

Krisi topi në Koshare...

VAJI I SHQIPTARIT - MARTIRËT

Kërset pushka n´mes t´Prishtinës...

VAJI I SHQIPTARIT - THËRRET KOSOVA

O atdheu im, Kosovë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •