LETERSIA SHQIPTARE - Kujtim Mateli

Kujtim Mateli

Kujtim Mateli u lind ne Mazhan te rrethit te Permetit me 15.06.1951. Eshte diplomuar ne Universitetin e Elbasanit ne degen gjuhe-letersi ne vitin 1990. Ka mbrojtur prane Universitetit te Tiranes gjuhen frenge 1998, gjuhen greke 2001 dhe gjuhen angleze 2004. Ka punuar kryesisht  si mesues ne rrethin e Permetit dhe ne Tirane ku...

A do te ish keshtu

A do te ish kjo dite e bardhe...

Permetares

Fytyra-drite mengjezi...

Deshnices

Sec e kam ne drite te syrit...

C`fytyre ka kombi?

Keshtu kam pyetur e me  thane...

Mes kallzave

Shkrova nje vjershe...

Ne majen e malit

Kam kohe qe me dhente...

Te moshuarit

Nuk ndahen nga puna ata...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •