LETERSIA SHQIPTARE - Puntorie Ziba

Puntorie Ziba

Puntorie Muça - Ziba u lind në Strugë në vitin 1954 . Shkollën fillore e kreu në Veleshtë, të mesmen në Strugë, kurse Akademinë Pedagogjike, dega Gjuhë dhe Letërsi shqipe në Shkup. Punon si mësuese letërsie në Shkup...

Puntorie Ziba: Edhe qielli mbetet blu

Pinjolle e dhembjes jam...

Fragment nga pjesa e dytë e romanit "Emma Jazzi"

Ema shtrembëronte kurrizin kur ecte, sepse mezi mbante valixhen e rëndë, të mbushur me tesha...

Nga romani "Vjeshte totemesh"

Retë filluan të shpërndahen shtëllunga - shtëllunga. Pasi u ndal...

Dashuria mbetet blu

Kur do bjere borë...

Himni 07

E kam një atdhe...

Vargjet e para për ty

Cili diell të tha...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •