Laureta Mema

Laureta Mema ka lindur më 1979, në Kukës ku ka mbaruar shkollën tetë-vjeçare. Të mesmen dhe të lartën i kreu në Universitetin e Tiranës, për letërsi frënge. Më 2003 filloi studimet pasuniversitare në Amerikë. Në Universitetin e Arizonës ka mbaruar masterat ndërdisiplinarë për...

Cikël poetik nga Laureta Mema (I)

Jam rritur mes kacabujsh të prerë...

Cikël poetik nga Laureta Mema (II)

Në gropën e gëlqeres...

Laureta Mema: Vjen e të merr...

Vjen e të merr! Vjen e të shterr’! Të zverdh e të zverdh! Të dredh e të zhdredh...

Laureta Mema: Etje!

Disa feta mollash starkinge, për zakon e hijeshi. Petale jo nuk dua...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •