Alfred Perona

Alfred Perona ka lindur ne Maj te vitit 1975, ne Tirane. Nga me se dhjete vjet jeton ne qytetin e Udine-s ne Itali eshte ne perfundim te studimeve Universitare per drejtesi. Pasioni per vargun, bashkudheton me te qysh ne adoleshencen e hershme. Varg ne te cilin ndihet dukshem nje shije e holle melankonie e gershetuar ne menyre perpetue me thjeshtesine dhe...

Karnevale

Karovana...

Varke e vetmuar

Varke  e vetmuar...

Nje siluhete gruaje

Nje  siluhete gruaje...

Nje siluhete gruaje

Nje  siluhete gruaje...

Mbremje pa kenge

Mos kendoni...

Çapkene

Çapkene...

Enderr mbrritje

E bukur...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •