Mimoza Veliu

E lindur me 24.03.1979 ne Tetove. Ne vitin 2000 ka botuar librin e saj te pare me ndihmen e ministrise se kultures se Maqedonise te titulluar "Muret rrenohen pas teje" – poezi. Libri i dyte me poezi "kaleidoskopi" eshte akoma pa botuar, ne pritje te rezultateve te ministrise...

Natë që mëton të jetë vrastare

Le të dehen ditët tona të shkuara...

Dhe njerëzit këndojnë për jetën

Gotat të mbushura me trishtime dite...

Mërzia

Sa herë që dëshirojmë t’a thejmë mërzinë...

Kryqëzimet në ajër

Mbase dhe s’duhet të insistoj të mos heshtësh...

Fryma ime e fundit

Më ka mbetur vetëm edhe një frymë për të ta dhuruar...

Çast i huazuar

Do pëlcet nga marrëzia kjo botë…miku im...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •