LETERSIA SHQIPTARE - Mimoza Hysa

Mimoza Hysa

Arsimimi: 1989 - Diplomuar per Gjuhe Italiane ne Universitetin e Tiranes; 2007- Diplomuar ne Konsorcion IcoN per Letersi Italiane...

Ne ishim dhe s'ishim katër.

Katër rreth tavolinës. Tavolinë e thjeshtë, dymijëlekëshe...

Luftë në iran a irak?!

Në shtëpinë tonë rrihen të gjithë. Si rrihen...

Tim eti

prill i lagsht...

Vetmi

Fyti rrjet merimange...

Ekzistencë

burgosur në lirinë time...

ditë gri

akllinë në cep të buzëz së varme...

Mëngjesi

ëndrra lahet në lavaman...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •