LETERSIA SHQIPTARE - Suzana Zisi

Suzana Zisi

Suzana Zisi, u lind në Vlorë në vitin 1967. U diplomua për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin e Elbasanit në vitin 1990. Qysh atëherë e deri në...

JAM PO AJO BEBE…

U linda të martën...

CRAZY…

Si nepërkë e etur për ujë dhe zjarr...

TË JESH…

Të jesh...

KATARSIS

U ktheva në foshnjërinë e botës sonë...

MBI RENË E BARDHË…

Në ëndrrat e njëri - tjetrit...

JAM I YTI…

Jam i yti...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •