LETERSIA SHQIPTARE - Nijazi Ramadani

Nijazi Ramadani

Opusi i tij krijues është i pasuruar me këto vepra: ‘Dhe-shkronjë arbri’- përmbledhje me poezi, ‘Jeta e Re’, Prishtinë, 1995...

Fisi im është pikë e pesë

Kokrra të pa shprishura në Fushë-djegur...

Non-sens

Lloj mase ndër bulevarde...

Sfilit shiu mbi muranë

Vorbulla e sapo ngritur në kupë të qiellit...

Pika e rënies

Një harkim eliptik mbi syprinë...

Zari i zi

Rrëshqet në sfondin e kuq...

Cep i epërm i Arbrit

Trungu i Arbrit në pesë-cep...

Ata ikën në përjetësi

Një tog u nda prej nesh...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •