Rrustem Geci

Libri  i Rrustem  Gecit, “Kanuni  poetik“ është  një  libër i  prushit  të madh, një libër plot hapësirë dhe thëllimë. oezia e Rrustem Gecit pulson ndryshe nga poezia e poetëve të tjerë.Ky poet i shkëlqimeve të mëdha sjell një poezi me plot shpirt e shëndet. Jemi valë  të  një lumi /  të  një  deti, të  një  oqeani / jemi njeriu i njerëzimit /  koha që po jetojmë...

VETËVENDOSJE

Prej këtu fillon populli...

Poezi nga libri më i ri “ Këngët e ujit”

Kjo fjalë  gjaku  o  mik...

Shaban Polluzha

Pa liri, bashkim kombëtar...

ARVANITËT

Unë  flas  gjuhë e madhe...

MOLLA E K U Q E

Mollë    e   kuqe...

Kënga e Manastirit

Jetojmë  në  të  njëtën  kohë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •