Ardita Jatru

Ardita Jatru, lindur ne Tirane, 1972. Autore e dy vellimeve poetike, "Jetes i falem" dhe "Alter Ego"...

Mё prit

Mё prit kur zog’i natёs nis kёngёn e vajit...

Kur telat e shpirtit tё janё prekur

Ah ,dritat e shpirtit t’i shfaqja ndanё njё bregu...

ELVIS

Se nuk e ngope kurrё barkun me bukё...

Kёrkomё tek ndonjё varg

Nёse pik’ e lotit mbi letёr s’ёshtё tharё...

Nё rruginat e Vardarit

Nё kalofsh rastёsisht nё rruginat e Vardarit...

Ne tё dy…

Ne heshtim shpesh kur jemi pranё...

Unё…

…..mund tё tё mbaj njё jetё
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •