Belantina Venari

Ka lindur në qytetin e Elbasanit më 21.05.1987. Ka mbaruar shkollën e mesme në Gjimnazin e Përgjithshëm të Profilizuar “Dhaskal Todri”, Elbasan, profili ...

Cikël poetik nga Belantina Venari

Mbi reren ne breg le gjurme...

Baki Krasniqi

U lind më 27 gusht 1954 në fshatin Priboc,komuna e Bajanocit. Ka kryer fakultetin filozofik,dega e Gjuhës dhe letërsisë shqipe. Shkruan poezi,prozë e dramë. Ka botuar dy...

Cikël poetik nga Baki Krasniqi

biri im jeta dhe varri im buzëqeshja po ta shton madhështinë flamuri – qefin këngë e lot dasmë në mort...

Brikena Smajli

Brikena Smajli (1970), ka lindur dhe ështe rritur në Shkodër, ku edhe jeton aktualisht. Sipas Robert Elsie, Brikena Smajli është përfaqësuese e denjë e gjeneratës së re...

Brikena Smajli: Të fundit vdesin ujkonjat

Në muzgun tim qan hëna pa duar...

Brikena Smajli: Përditë ndërtoj shtëpi me ashkla

Kallama të djegur dhe zhur i thatë sundojnë rishmëzi mbi ulluqet e gërryer e brezi prej toke të sapolëruar thur vargje vape fort...

Tregime nga Biser Mehmeti

Në xhamin e ndotur të dritarës së vogël paprimtas u shfaq një mëngjes i hidhur...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •