Biser Mehmeti

Biser Mehmeti, u lind në fshati Sefer të Preshevës, shkollën fillore dhe të mesme i kreu në Ferizaj, kurse...

Biser Mehmeti: Hija e gjallë

Ditët kishin ikur vetëtimthi duke e mbytur njëra-tjetrën pamëshirshëm.Më në fund kishte ardhur...

Biser Mehmeti: Katër kalorësit e Apokalipsit

Nata në të cilën kisha rënë gabimisht ishte e mbushur me një ulërimë që herë ndalej e herë...

Besar Shkembi alias Ramadan Ademaj

Besar Shkëmbi alias Ramadan Ademaj, u lind më 30.03.1958 në Leshan, Pejë.Shkollën fillore e mbaroi në...

Betim Muço

Betim Muço ka lindur në vitin 1947 në Tiranë. Është diplomuar për fizikë dhe ka ushtruar profesionin e kërkuesit shkencor në fushën e shkencave të tokës. Botimet e para letrare i ka që nga shkolla e mesme. Ka botuar mjaft libra me poezi, tregime, romane...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30