Bajazit Cahani

Bajazit Cahani u lind në Has. Ka punuar si gazetar në organet e shtypit dhe mësues i gjuhës e letërsisë në shumë shkolla të rrethit të Kukësit. Nga viti 1993 deri më 2006 ka punuar si gazetar dhe kryeredaktor në Radio Kukësi. Tani jeton në Tiranë...

Poezi nga Bajazit Cahani

Pikë…Pikë…Pikë...

Burhanedin Xhemaili

Burhanedin Xhemaili, lindi më 28.02.1962 në fsh. Rramanli. Shkollën e mesme e kreu në...

CIKËL POETIK

Yjet vallëzojnë magjishëm...

KOHË E SËMURË… (Tregim)

Në lagjen më të  madhe të qytetit ndodhte diçka e çuditshme...

VDEKJA MODERNE (Tregim)

Rrafsh një muaj në ndërdijen time të mjegullt më sillet rrëfimi i vashës...

THIKAT NË MJEGULL (Tregim)

Sikur në magji të mjegullt rrugëtoja në rrugën e gjatë e të mundimshme…
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •