Alma Papamihali

Alma Papamihali ka lindur ne Tirane. Arti i te shkruarit ne pergjithesi dhe poezia ne vecanti, ka qene nje talent...

EMIGRANTI

Diku veç në tavolinën...

NËSE S´KE FJETUR

Mbi liqenin e mbrëmjes...

STINA E PESTË

Nuk rreshte së kërkuari...

KOHA IME

Së fundi kuptova...

RRUGË QË SHKELEN

Kjo rrugë ende më do...

LARG VENDIT

Dimër paska qenë vërtetë...

KUAJT

Kurrë s´ia qava hallin...
Hot news

  • Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •