LETERSIA SHQIPTARE - Ç D DH

Drita Ademi- Beqiri

Drita Ademi- Beqiri, lindur në Prishtinë, jeton dhe punon në Zvicër. Ka mbaruar studimet për Letërsi dhe gjuhë shqipe në Prishtinë. Ka botuar ...

Cikël poetik nga Drita Ademi- Beqiri

Erë e lehtë, atë ditë do të fryej...

Dhimitër Pango

Dhimitër Pango lindi më 21 nëntor 1941 në fshatin Topovë të Gjirokastrës në Shqipëri në një familje intelektualesh e latifondistësh e cila jetonte mes Dhramës së Greqisë ku ndodheshin pronat e saj dhe krahinës së Zagories në Shqipëri, vendi i origjinës së saj. I ati, Harilla Pango, kishte mbaruar Universitetin për ekonomi në Greqi, vend nga i cili u ekstradua për shkak të pikëpamjeve të tij politike, patriotike, dhe socio-ekonomike. Gjatë luftës së dytë botërore Harilla Pango...

Cikël poetik nga Dhimitër Nica (II)

Shqiperi pse rri menduar...

Dhimitër Nica

Ka lindur ne Berat me 15/7/1963.Ka kryer shkollen e mesme ekonomike "Kristo Isak" po ne Berat. Ka punuar disa vite si ekonomist-llogaritar. Me vone ka punuar...

Cikël poetik nga Dhimitër Nica

Ca riga malli Mu futen ne koke Nuk vijne nga halli Pa dashur me kujtojne ca shoke...

Daim Miftari: Toka e fjalës

e hap derën e diela futet brenda...

Cikël poetik nga Driton Zenku

Si do lulet sivjet...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •