LETERSIA SHQIPTARE - Ç D DH

Dashnor Selimi: Lirikat e Anëvjosës (I)

Shpesh, shkëmbenim letra me nënën time...

Dashnor Selimi: Lirikat e Anëvjosës (II)

Kam ardhur pranë teje, Goricë...

Dashnor Selimi: Lirikat e Anëvjosës (III)

Ti ike, ike pa thënë një fjalë...

Dashnor Selimi: Përballë njëri-tjetrit

Ç'mëngjez i bukur ! Dielli kishte hedhur gjithandej rrezet e ngrohta,ndërsa në qiellin e pastër një çarçaf rresh kishte qëndruar i palëvizshëm ...

Çezar Kurti

Çezar Kurti u lind në vitin 1935. Ka kryer studimet në Institutin e Lartë Pedagogjik 4 vjeçar (Gjuhë dhe Letërsi Ruse) më 1957 dhe në vitin 1964 kreu Fakultetin...

Poezi nga Çezar Kurti

Në monitor nata njujorkeze me yje...

Çezar Kurti: Polemikat dhe audienca tek mbreti

Kështu, pra, Zadigu tregonte çdo ditë shkathtësinë e mendjes dhe mirësinë e shpirtit të tij. Të gjithë e admironin...

Çezar Kurti: ‘’Stepa’’

Edhe natën tjetër qerrtarët bënë pushim dhe zien supë. Kësaj rrradhe që në fillim ndihej në çdo gjë një trishtim...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •