LETERSIA SHQIPTARE - Ç D DH

Çezar Kurti: Gjenova - magjia e detit

Stërgjyshi Antonio dhe gjyshi i Zbuluesit të madh, Xhovani Kolombi, qenë fshatarë nga Mokonezi, një fshat në malin...

Deshira Haxhi

Deshira Haxhi ka lindur ne 28.8 1976 ne Zhulat te rrethit te Gjirokastres...mbas shkolles 8-vjecare ka bere shkollen pedagogjike Pandeli Sotiri...

Deshira Haxhi: Poezi nga libri ''Dashuri engjëllore''

Dua te prek embelsine e buzeqeshjes tende...

Daniel Gàzulli: Shpresa dhe zhgënjime - Cikël poetik

Pesëdhjetë vjet kalbë fjala në gojë...

Daniel Gàzulli

Daniel Gàzulli asht lindë në Dajç të Sapës (Zadrimë) me 4 tetor 1944 në një familje me tradita...

Daniel Gàzulli: Kangët e dhimbjes

Pemët, randue nga dëbora e kërrusë nga era e acartë...

Dashamir Malo

Dashamir Malo lindi ne Permet. Pas mbarimit te Shkolles se Mesme ne Permet (sot Gjimnazi "Sejfulla Maleshova"), mbaroi Akademine Ushtarake dhe me vone Akademine e Policise. Prej vitit 1990 -1997 punoi ne profesionin e tij ne qytetin e Sarandes. Ne vitin 1997 emigron ne Athine Greqi ku punoi dhe jetoi...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •