LETERSIA SHQIPTARE - Bardhyl Londo

Bardhyl Londo

Bardhyl Londo ka lindur ne 1948 ne Përmet. Vazhdoi studimet për Gjuhë-Letërsi në Universitetin e Tiranës. Pas mbarimit të fakultetit ai punoi për disa vite...

Ura dhe brigje

Ne jemi si dy brigje te nje lumi...

Lasgush Poradeci

Vdekja e kish harruar...

Eshte nje rruge ne Tirane

Eshte nje rruge ne Tirane...

Amaneti i Poetit

Nese syte e tu do te qendrojne te menduar...

Leter popullit tim

Populli im, buken e mengjesit nen sqetull...

Epitaf i shtatë ëndrrave

Dola. Çiftet e dashuruara...

Veten e vrasim perdite

Veten e vrasim perdite...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •