Kadri Osmani

U lind më 23 Nistor 1937, në fshatin Makresh i Poshtëm, Komuna e Artanës. Është arsimtar i Gjuhës dhe i Letërsisë Shqiptare në pension. Aktualisht është Zv/Redaktorpërgjegjës i revistës semestrale "Shqipëria Etnike". Në Konkursin Letrar të revistës „Spektri"-1998, ka zënë vendin e parë për tregimin „Dyluftimi", shifra: "Terrorizmi kundër terrorizimit është patriotizëm!!-serum kundër serumit"; Poashtu në atë konkurs ka zënë vendin e III-të për poezinë: "Nëntori i flamurit shqiptar", shifra: "Veterniku"...

Lavro(v)

Lëvro vemja nëpër gjethe...

FITORJA JONË

Nëntëdhjetë e nëntë herë na i thyen gishtërinjtë...

FESTA E KUQE

Sot dy diej lëshuan rrezet e veta përdhe...

GJUMI VIGJILENT

Ti flenë duke u përkundur në ëndrrat e lumtura...

QËNDRO GOLLAK

Kur rigon e fryn era...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •