LETERSIA SHQIPTARE - Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj

Ka lindur më 20.11.1978 në Lushnje. Pasionin për të lexuar dhe shkruar e ka gjetur qysh në fëmijëri. Por do të vinte viti 2003...

ZOMBI – I VDEKURI I GJALLË

E kishin thënë shumë kohë më parë, por askush...

THE DAY AFTER

Në krye ishte Edi. Në trup kishte vetëm një kanotierë ushtarake...

ADHURUESI I FISHEKZJARREVE

Ai ngrihet prej gjumit të drekës si zakonisht...

ASFALT

U desh të kalonin diçka si pesë e më shumë...

MËNGJES

E para gjë që pa, ishte ora: 8.45...

TY

Do të të njoh që në momentin e parë që do të të...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •