Rizah Sheqiri

Rizah Sheqiri u lind më 12 janar 1961 në Brainë, ku e kreu edhe shkollën fillore. Shkollën e Mesme të Mjekësisë dhe Fakultetin Filologjik – Degën e Letërsisë dhe të Gjuhës Shqipe i kreu në Prishtinë. Shtatë vjet punoi në Radio - Prishtinë, në Programin Kulturor, ku realizoi një varg radioskenash, mbi dyzet tekste të këngëve një varg emisionesh kulturore, artistike...

Cikël poetik nga Rizah Sheqiri

Kahdo që të nisesh ...

AMANETI

Kahdo që të nisesh...

FLUTURA NË ERË 2

Fëmijëve mërgimtarë...

FLUTURA NË ERË 1

Bën ftohtë...

FAQE DITARI E NJË MËRGIMTARI

Nënë po e puth diellin në faqe...

DEGËZ E KËPUTUR 2

Trungu i paluhatur përballoi erë e shtërngatë...

DEGËZ E KËPUTUR 1

Shtërngata një degëz nga trungu e shkuli...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •