Sarë Gjergji

Sarë Gjergji u lind më 15.12.1965 në Stubëll të Epërme të Vitisë. Kreu studimet për Letërsi dhe gjuhë shqipe në Universitetin e Prishtinës, ku dhe ndjek studimet postdiplomike. Ka botuar këta libra me poezi: ‘Golgotë’, Drita, Ferizaj, 1994; ‘Kontrast ngjyrash’, Prometheus, Graz, 1996; ‘Terapia e vdekjes – requiem për...

Syçka ime, Lebi

Ti je krejt e butë, syçka ime, Lebi...

Mbretëresha ime

Sot prerje hartash bëhen...

I.NATË

O zot im zot...

Fjala

Në shpirt e ndrydhur: plumb...

Kohë kujtesë

Ti tash na vjen (si në) shuplakë...

Për tridhjetë aspra

Profetë të rrejshëm...

Kohë

Me ty...
Hot news

  • Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •