LETERSIA SHQIPTARE - Luigj Çekaj

Luigj Çekaj

Jeta e Luigj Çekajt ne Shqiperi ka qene nje ofshame e thelle ne kupe te qiellit. E perftyroj gjithmone si nje njeri qe...

Peisazhe të vranta vjeshte të pame prej dritareve të spitalit

Tutje në horizont ca karvane resh si të murme...

Kujtesë

Pseudoatdhetarët e dreqit...

Alo alo ku je, më thrriste shpesh David Lumaj

Alo, alo, ku je, më thrriste shpesh në telefon David Lumaj...

Vargje mesatare edhe për spitalet amerikane

Kam parë dhe spitale vendesh të tjera...

Të Dielat në spital…

Pra të Dielat në spital vërtetë ishin të mërzitshme...

Të gjashtë talentet e Jezu Krishtit

Aso kohe kur J. Krishti u shpërndante talentet njerëzve...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •