Dodë Kaçaj

Ka lindur ne Bajze-Malesi e Madhe me 2 prill 1947. Arsimin fillor e kreu ne fshatin e lindjes, ndersa te…

Ekstazë

Piva, s'di ku piva, por jam i dehur...

Të isha në Palaj

Ah ,të isha në Palaj,në lagjen Pilotaj...

Kam fillua të bëj dashuri me vdekjen

Kam fillua të bëj dashuri me vdekjen...

Bajza

Është një fshat me male rrotull...

Thoshtë njeriu...

Thoshte njeriu, lidhur me vargonj...

Pa titull

Dhe fjeta...

Kapriço numër 13

Kjo është jeta, o njerëz...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •