LETERSIA SHQIPTARE - Kalosh Çeliku

Kalosh Çeliku

Shkrimtari gjysmeshekullor, por gjithmone djalosh nga Kerçova, afer Shkupit, në të vërtetë, gjithmonë...

Imzot, lehin qentë (Dramë në tri pamje)

Skena është e errët. Dikur hyn autori i dramës dhe e ndez...

Hëna i nxjerr gjinjte e vetë

Errët. Unë shahem me një varg...

Azil kërkoj tek jë mike

Unë jam një shpirt pa shtëpi. Atdhe...

Vetminë kam grua besnike

Vetminë e dua.Them : e kam grua besnike...

Dimër jam në këtë qytet

Unë jam dimër në këtë qytet qyqesh...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •