Gëzim Ajgeraj

Gëzim Ajgeraj, poet i arratisur larg atdheut, përreth dy dekada, apo me mirë të themi gati gjysmën e jetës...

MIGLIMA VARGJESH ME MALL

Ç`trazim fjalësh...

DHE IKËN SHËNGJERQKAT ME KËNGËN NË GOJË

Pasditja e pesë majit I gjeti në rreth...

VARGJE PËR DUART E NËNËS DHE VRESHTAT

Rrushin që na e shtroi përpara në tryezë...

DASMA NA MBLODHI SONTE NË SOFËR

Te gëzojmë sonte ti zbrazim gotat...

MIQTË E GËZIMIT

Gjithmonë me miqtë në këtë qytet...

DITA KUR MË MORËN IKJET U MBYT NË SHI

Dita kur më morën ikjet...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •