DITA BUZË LIQENIT

Me flatra pulëbardhash flatron mbi liqe...

KRONIKË

Mbeti udhët tona nëmës së mallkimit...

KOLONA IME

Plot ikjet plot udhët kupa...

BALADË PËR UDHËT

Udhëtari i parë nisi e bëri udhë...

FATE DHE UDHË

Na polli koha udhë e u ndamë në dysh...

KLITHMË GJETHI NË DEGËN E THYER

S`dua të më zverdhin motet pa arbitër...

DEGË E THYER

Nën pëlcitjen tënde kanë rënë sa e sa gjethe...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30