LETERSIA SHQIPTARE - Miri P. Dhrami

Miri P. Dhrami

Poet, prozator. Ka lindur në Himarë në vitin 1966. Krahas shkollës së mesme, është marrur me pikturë dhe futboll. Prej 18 vjetësh jeton me familjen në Greqi, ku zhvillon dhe aktivitetin e tij artistik. Ka botuar në 2007 vëllimin me tregime, “Një fizarmonikë...

Miri P. Dhrami: Foleza e djegur

Çdo fund pranvere, atëherë kur heja nuk rritej më...

DIVANI I DAJËS

Besoj ta ketë hedhur daja divanin e vjetër përgjatë kuzhinës së ngushtë, i cili në ditët me miq kthehej...

PEIZAZH PËR PAQEN

Befas, qyteti e prishi frymëmarrjen...

KËNGA E MINJVE

-Zotëri, u binda se veshët tuaj nganjëherë u cirizin...

MBAS THOMAIT

Kurrë s’do të më kalonte nëpër mendje, se atë të martë gushti, do  të  ndiqja...

DJEMTË E XHA MUSAIT

Sikur të kishte mbajtur dhe pak kohë socializmi, nuk dihet sa fëmijë do bënte xha Musai...

Miri P. Dhrami: Jakopsi

Ai nuk i përzgjidhte ditët, i shijonte të gjitha njëlloj, por të themi të drejtën e perëndisë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •