Sali Beqiraj

Sali Beqiraj ka lind me 1969 ne Bogaj te Rugoves. Ka botuar keto libra me poezi; "Dhembje shtatzene", Rilindja 1993, "Himn i vargjeve te zeza", Rilindja 1997 dhe "Qershor dhe pak trishtimi", "Buzuku" 2003. Eshte profesor dhe gezetar. Jeton ne Peje...

PËR DETIN

Të kam thënë...

PËR MALLIN

Kanë rrëshqitur retë...

DUBRAVË

Edhe lulet në burg...

BALADË BLLACE

Retë...

DRENICË

Ke diçka të mbinatyrshme...

MUZEU

Në ajr të zi...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •