LETERSIA SHQIPTARE - Bilal Xhaferri

Bilal Xhaferri

Jeta e Bilalit ishte një jetë e rënduar me halle dhe brenga, ishte një jetë me luftëra, përpjekje dhe humbje. Ishte një jetë me dimra, me shkrepje rrufeje. Ishte një jetë që jetës nuk ia njohu gëzimet...
Bilal Hoxha (Xhaferri) ishte një meteor, ishte një yll që u këput shpejt nga toka mëmë që përjetësia në gjirin e saj e mbështolli...

Ave Maria

Jeta e njeriut është shumë e shkurtër...

Baladë Çame

Ylberi, si një përshëndetje e përlotur lamtumirë...

Shqipëri

Vend i vogël...

Kosova

Me ndarje dhe nenndarje gjeografike...

Atdheu

E para mjegull e Shtatorit...

Dashuri dhe Fate

Atë vit vjeshta kaloi si i ka hije...

Mbrëmje

Perëndim’ i purpurt shuhet përmbi dhe...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •