Violeta Allmuça

Violeta Allmuça ka lindur në Dibër me 1965. Ka kryer studimet e larta në degën Gjuhë Letërsi...

E PËRDITSHMJA

Blej herët gazetën e mëngjesit...

EKUACION

Rrotullohem si toka...

JETA

E puthe në ajër...

FALMA

Kur vjen ora e lutjes...

FRYMË VERTIKALE

Mirë dhe keq...

MUNGESË

Jam  arratisur nga vetja...

HISTORI E HUMBUR

Nëse një ditë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •