LETERSIA SHQIPTARE - Petraq Kote

Petraq Kote

Lindi në  Fier më 27 shkurt 1959. Arsimin fillor dhe tetëvjeçar e kreu në vendlindje. Në vitin 1974...

Petraq Kote: Portretin e kam varur në muret e kohës

Nga gruaja që lë shtatzanë në çdo krevat...

GJAKMERRËSI

ISHIN NE GJAK...

Gjithmonë… tre varre…

Te kthes’e lumit që ka vdekur...

Kombi rrjedh nga varret

Pasaportën fëmijës...

Nuk e di ç’të ardhme do të le?!

Sa herë që selvi të larta shoh...

Treni që i ikën dhimbjes

M’u kujtuan trarët e nderit të shtëpisë...

Plepi i tharë, gargujt dhe shkrimtari

Si kockë e shkulur nga qimiteri...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •