LETERSIA SHQIPTARE - Petraq Kote

A s’vjen prej larti malli duke qar?!...

Ai malë që hekuros re nga shpirti të zbardhura...

Kau i plakur, lesa e ugarit dhe korbat

Sa herë festojmë ditëlindjen...

… fshatarët e rinj pa lavdi

Shkoj për në fatin tim të lindjes …

Burra që rrëzohen …

Mbështetem tek dita...

Ti erdhe përgjysmë …

Ti erdhe tek unë në gjysmë të jetës...

Qyteti pa mend

Në hartën e qytetit...

… në majë të burrërisë që rrëzohen

Po bëhet e mërzitshme...

Varre jemi apo njerëz?!...

Me ndjenjën e zjarrit ndezur mbi fytyrën time mangall...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •