Savo Gjirja

Savo Gjirja lindi në Kavajë në dhjetor te vitit 1946. Dëshira për të hedhur në vargje ëndrrat dhe mendimet miturake...

Shiu dhe tjegullat

Vrapuan retë e rënda ngjyrë hiri...

Në kohëra me pragje

Çudi! Pse ndjehem i mekur?!...

Shkallët e jetës

Ecim ne në shkallët e jetës...

Kamxhiku

Në baltën e mendimëve të kuqe...

Me një mik të vjetër

Një mik të vjetër takova një ditë...

Dikush zemërohet

Ai zemërohet...

Mendimet e asaj nate

Tutje atje lart satelitët qiellor...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •