BALADË E DASHURISË

Njëmijë vjet e bëjmë këtë rrugë...

FRAGMENT I NJË BALADE MËRGIMTARËSH

Unë mendoj për ty dhe mall më vjen...

THONË NËNAT NË VARRIMIN E DËSHMORËVE

Qani, thonë, qani me zemër...

TË JESH

Grua tokë e toka grua...

TI LINDE

Askush nuk të donte...

E SHKRUAR MË 14 PRILL

Veje kokën në gjoksin tim dhe pusho...

NDOSHTA JAM I DASHURUAR

Pasi në jetën time ka kaq huti...

PASQYRË E THYER

E kam parë si digjej para fotos së zhveshur...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •