Shefqet Dibrani

Shefqet Dibrani, Poet, Shkrimtar, Kritik letrar. Vitin 2007 shkrimtari dhe poeti Shefqet Dibrani në fushën e krijimtarisë së tij...

Nga libri ''Endërr e njëjtë, tokë tjetër''

Mes gruas dhe dy fëmijëve...

Nga libri ''Ditar mërgimi''

Kanata me dyer të çara...

Nga libri ''Qershia e pikëlluar''

Nënë Shqipëri - vendi im...

Nga libri ''Pse e urrej Kadarenë''

Kam parë mijëra fytyra mërgimtarësh...

Nga libri ''Larg pikon Hëna''

Ditën kur linda e bërtita...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •