LETERSIA SHQIPTARE - Sidorela Risto

Sidorela Risto

Sidorela Risto ka lindur në Tiranë më 25 maj 1983. Shkollën 8-vjeçare e kreu në kryeqytet, pastaj të mesmen...

Lotë të improvizuar

Pikëza uji...

Pa shije

Zemra ime garniturë...

Shërbehen në Nju Jork, L. A. dhe Uashington

Mbi tavolina qelqi të restoranteve japonez...

Gratë e zeza

E dua veten...

Romanca: një gisht prej bari

Romanca: një gisht prej bari...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •