Lazër Radi

1916, me 29 janar, lind në qytetin e Prizrenit, (Kosovë) në një familje patriotësh, i fundmi i katër fëmijve...

Poezi nga libri “Muret e Muzgut”

Kur më futën në burg...

Melodija e vdekjes

Dhe nji dritë e zbehtë kandili, - dritë e...

Kanga e grisun

Jeta e jonë asht si lulja, - po, po si lulja...

Shigjeta kah qielli

Njerëz: një... dhjetë... njëmijë të panjohur...

Tingujt e një nate

Diku larg vlojnë do tinguj të këndshëm...

Kënga e Jetës

I dashur shok!...

Agonia e fundit ose si lufton kosovari

O burra, o burra përpara! - Thërrisnin ushtarët...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •