LETERSIA SHQIPTARE - Arif Molliqi

Arif Molliqi

Arif Molliqi u lind më 1953 në Llukë të Epërm të Deçanit, nga nëna Shkurta dhe babai Aliu. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në Deçan (gjimnazi „ Vëllezërit Frashëri“). Studjoi në Universitetin e Prishtinës, Fakultetin Juridik-grupi i gazetarisë...

HËNA MBI OBORRIN TIM

Aq gjatë e kam kërkuar mrizin e fëmijërisë...

Eva

Sa dëshirë kam pasur...

Kur më bie ndërmend

Dëgjoi shiun...

Atdhe teknefes

As sot...

Muri i Berlinit

E shikoja Murin e Berlinit të shembur...

M a u z o l e u

Në gjithçka të kohës...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •