Bertiana Simo

Bertiana Simo lindi ne Durres dhe vazhdoi Gjimnazin ne Struge. Ne moshen 18 vjecare botoi librin e pare me poezi, Tempullin tim’’, nga i cili kemi shkeputur disa poezi...

Mbase

Mbase kjo dashuri...

Perralla

Betimet premtimet fjalet...

Cudi

Cudi si lind njeriu!...

Perbuzje

Sot po me injoron...

Hija Ime

Degjohen hapa kepucesh...

Qetesi

Dua qetesi...

Dua T'ua Mesoj Dashurine

Kembezbathur ne mes te pyllit gjendem...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •