Albina Idrizi

Albina  Idrizi u lind në fshatin Tërnoc të Bujanocit më 1966. Kreu Fakultetin Filologjik në Universitetin e Prishtinës-në Degën e Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe. Në vitin 1997 botoi përmbledhjen me poezi për të rritur HESHTJA E MBARSUR në botim të Rilindjes për të cilën recensent Agim Vinca thotë:’ Është një zë i veçantë...

Cikël poetik nga Albina Idrizi

Na bartin tutje...

LAMTUMIRA E ALI KURBETIT

Taksia u ndal mu në në dalë të fshatit, pranë një...

POETI PELEGRIN

Më në fund ai do të nisej. Pa zë, pa bujë, me një...

PA PËRTËRITJE

Të dy i kishin mbërthyer sytë tek vatra...

AMNEZIA

Trokitja e lehtë në dritaren e sportelit e...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •