Ilam Berisha

Ilam Berisha u lind më 9 gusht 1959 në katundin Arbëri të komunës së Prizrenit. Mësimet e para i mori në vendlindje, ndërsa shkollën e mesme - Gjimnazin e kreu në Prizren. Më pas kreu Shkollën e Lartë Pedagogjike, prej nga vijoi Fakultetin Filologjik – dega Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Prishtinë, ku edhe u diplomua. Është profesor i Gjuhës dhe i Letërsisë Shqipe. Aktualisht punon...

DASMA JONË

Pëllumba të shkruar na u mbush qielli...

TRUP I NDARË

Në hartën e Evropës...

FLAKË

Shkrepsë e huaj...

DYKRENARJA

Shikon majtas...

SHEMBJE MASKASH

Ngjyrë vlimesh...

PA GRILA

I uritur...

QËNDRESA

Kështjellë andej...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •