LETERSIA SHQIPTARE - Edvin Kukunja

D.P.SH.

Ne heshtje vendosa te rri ketu...

Salomè

Me mungon ti , Salome...

Etyd

Mendimi pa dhimbje u shkeput sakaq...

Dita ka mbyllur syte tashme

Dita ka mbyllur syte tashme...

***

E qete , gati-gati pa jete...

Kafe Kursal

Capitem mbi nje tastiere te brishte pianoje...

Jeta dhe Forma

Kujtoj cuditerisht qarte...

E djele

E djele, Sa pak per te bere...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •