LETERSIA SHQIPTARE - Xheladin Hamza

Xheladin Hamza

Xheladin Hamza u lind më 03. 08. 1952. në Rahovec. Punon në Kuvendin komunal në Rahovec, në Drejtorinë për financa dhe buxhet. Në vitin 2006 ka botuar librin me poezi i titulluar PSE TRËNDAFILAT ÇELIN. Në përgatitje është edhe libri i dytë. Krijimet e tij janë publikuar edhe në mediat elektronike të webfaqeve shqiptare...

POEZI PËR RAMUSHIN

Kosovë nuk të lejojnë Dielli të shkëlqejë mbi Ty...

HERONJTË S’VDESIN KURRË

Liria e Kosovës, fle mbi supet e tua o Trim...

KUJT T’I GËZOHEM

Më thanë...

PLAGË TË SHPIRTIT

Derisa plagë të shpirtit...

I ETUR JAM

I etur jam...

VDEKJA ECËN NË HESHTJE E QETËSI

Me gjuhën e heshtjes...

MA SJELLË ESENCËN E DIELLIT

Shikimin e hodha në ardhmëri...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •