Fatime Ahmeti

Fatime Ahmeti u lind në Prishtinë, më 2 gusht të vitit 1949. Ka të botuara përmbledhjet me poezi: “Ishuj e...

Brerorja jonë

Imzoti ynë...

Lashtësi udhëkryqësh

Brenda vetës...

Mbretëri e heshtjes dhe e vetmisë

Mbretëria e heshtjes është natyrë e krijuar...

Udhëtar i ditës

Ti pate blerimin e malit...

Ëndërr e robëruar

Në këtë jetë të mallkuar...

Jeta dhe valët

Kur fillon jeta...

Brenda meje e teje

Asnjë mjegull...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •